Image Alt

Retraites

YogArt Retraites

Heb je behoefte er even helemaal tussenuit te gaan?

Weg van alle dagelijkse beslommeringen en stress in een rustige paradijselijke omgeving midden in de natuur en met bijna altijd zon.

Verbind je lichaam en geest opnieuw door middel van yoga en meditatie. Laat je creativiteit stromen door middel van kunst.

Ontspan en laad jezelf op tijdens een retraite, met een unieke mix van yoga en kunst, 100% gezond veganistisch eten in een rustig paradijsje in een groene vallei, midden in de natuur.

Je kunt met ons retraites op maat organiseren om even te ontsnappen aan alle stress en spanningen van het hectische moderne leven. Er even helemaal uit en niets hoeven, behalve genieten! Dit kan met minimaal 2 tot maximaal 6 personen gedurende bijvoorbeeld een lang weekend of een midweek. Een yogadocent en een kunstdocente wonen hier en zijn dus bijna altijd beschikbaar.

Activiteiten gedurende je retraite kun je zelf met ons samenstellen:

Stiltewandelingen in de omgeving. Zonder te praten geniet je veel meer van de prachtige natuur. Alle zintuigen staan op scherp; luister naar het meditatieve geluid van het water en het gezoem van insecten, ruik de aroma’s van planten en bloemen en ervaar.

Hatha Yoga en meditatie/ontspanning onder begeleiding van David. Bijvoorbeeld in de ochtend een meer actieve les, in de avond een rustiger relax les

Ontdek je artistieke kant en laat je creativiteit stromen tijdens kunstlessen met Birgit (tekenen, schilderen, mixed media).

Ontspan tussendoor bij het zwembad of in de hangmat luisterend naar het kabbelende beekje.

Geniet van een massage, buiten of binnen, door een professionele masseuse die naar de finca komt.

Het is ook mogelijk een flamencodansles ter plaatse organiseren met minimaal 4 personen.

Al onze heerlijke maaltijden zijn bereid met 100% plantaardige ingrediënten, van met name ecologische streekproducten van het seizoen en zelfs met verse groenten, fruit en kruiden uit onze eigen tuin en natuurlijk met liefde.

Vervoer is niet inbegrepen, maar we kunnen wel vervoer van en naar de luchthaven van Málaga regelen wanneer je geen auto wenst te huren.

Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen via het contactformulier of via email fincapereila@gmail.com.